RECENSIES

EEN GOEDE WEBSITEBOUWER KIEZEN KAN MOEILIJK ZIJN.

Een tevreden klant is voor By Bits & Pieces erg belangrijk. Hieronder kunt u een aantal recensies lezen van klanten en hun ervaringen met mijn werkwijze.

Dank je Miranda, ik ben er ontzettend blij mee!! Ik bewonder jouw capaciteiten om inzicht te krijgen in de activiteiten van jouw klanten, met name in mijn activiteiten ? en het dan in de site te verwerken. Je hebt prachtig werk geleverd met een excellente service, geduld en flinke dosis humor!!! Dank je!!
https://sylviadokter.com

Sylvia Dokter

Sylvia Dokter

Bedankt voor de goede service en de vlotte afwerking en ik ben zeer tevreden met de site.

https://keukenschouw.nl

Cees Corstiaans

De Keukenschouw

We hebben gezocht en gevonden! Vanaf het eerste telefoontje direct al een klik. En na de eerste intake, al gelijk op één lijn. Daaruit is onze website https://loonbedrijfdeklein.nl ontstaan.
Geheel naar wens!
Het vertaalt ons verleden heden en toekomst.

Miriam de Klein

Loonbedrijf De Klein

Miranda, ik wil je heel hartelijk danken voor de enorme goede begeleiding, uitleg en advies. Je kundigheid heeft mij over een grote muur heen geholpen.
https://nvaw.nl
Carina

Nederlandse Vereniging Asiel Windhonden

Goede, fijne, persoonlijke service. Dat is By Bits & Pieces.
Miranda is een paar keer bij mij aan huis geweest, heeft me de door haar gemaakte websites laten zien en verteld wat haar mogelijkheden zijn. Door mijn eigen verhaal te vertellen, is de website https://handinhand-lisa.nl precies geworden zoals ik het graag wilde, wie ik ben en waar ik voor sta.
Super service, fijne vrouw en een mooie, goede website ?

Lisa Lemmerling - Cox

Hand in hand

Echt super tevreden over de website! Miranda is een echte vakvrouw die precies begreep wat wij graag wilden qua sfeer en uitstraling. En gelijk een heldere uitleg over hoe we de website zelf bij kunnen houden, echt heeeeeel erg blij mee!
https://klussenenkringloop.nl
Angelique van der Nol

Klussen en Kringloop

Door de samenwerking met Miranda ging er werkelijk een wereld voor mij open! Alles wat ik me wenste, bleek mogelijk te zijn en binnen no time was alles op zeer professionele wijze geregeld. Ik kan “By Bits & Pieces” van harte aanbevelen! Los van de professionele aanpak en kwalitatief zeer goede resultaten, was er ook een hele grote betrokkenheid bij het tot stand brengen van mijn droom! Een goed functionerende professionele website die de veelzijdigheid representeert van de diensten en producten die ik aanbied is voor mij van wezenlijk belang. Miranda heeft me die website bezorgd. “Your wish is my command” is hier zeer van toepassing. Snelle service, meedenkend, snelle levering, goed onderhoud. En last but not least, ik ben nu in het bezit van de meest prachtige website die ik ooit heb gehad en die aan alle eisen voldoet. Bovendien heb ik zelf geen omkijken ernaar, want op Miranda kan ik bouwen. Ook tijdens urgente situaties, krijg ik zeer snel en adequate service aangereikt. https://personalsoulscript.com
Maria Quesada

Praktijk Energetische Begeleiding Marquesa

Zeer tevreden met By Bits & Pieces! Andere websitebouwers beloven van alles, maar doen weinig als ze je eenmaal als klant binnen hebben. Ik heb met Miranda om de tafel gezeten, uitgelegd wat ik wilde en Miranda heeft met mij meegedacht. Uiteindelijk is https://vivendis.nl een hele mooie, duidelijke en eigentijdse website geworden, precies zoals ik wilde. Dus twijfel je nog? Niet doen! Vraag een gesprek met Miranda aan en zij overlegt graag met jou de mogelijkheden. Ze neemt je graag de dingen uit handen voor een hele schappelijke prijs.

Petra Reintjes

Vivendis Health and Beauty

Erg tevreden met onze website https://kingdominhand.nl/. Wij hebben voor By Bits & Pieces gekozen, omdat er gelijk werd meegedacht nog voordat we een daadwerkelijke opdracht hadden gegeven. Vervolgens was onze website erg snel af. Omdat bepaalde dingen die wij in ons hoofd hadden in werkelijkheid toch minder mooi bleken, zagen we dit graag anders. Dit was geen probleem! Nadat de website klaar was kwam Miranda bij ons langs om alles uit te leggen zodat we in de toekomst ook het een en ander zelf kunnen. Ook na afloop kan Miranda nog altijd benaderd worden voor vragen. By Bits & Pieces is absoluut een aanrader!
Sheila Tauwnaar

Kingdom in Hand

Zeer professioneel werkt Miranda aan de website die je voor ogen hebt. Ze zorgt voor een eigen touch maar houdt wel jouw wensen in gedachten. Ik ben zeer tevreden wat ze voor mij heeft gemaakt. https://jolandavanderburgt.nl/
Chapeau!
Jolanda van der Burgt

Painting Target

By Bits and Pieces is voor mij de beste keuze geweest om mijn website https://roestompoes.nl te laten ontwikkelen.  De persoonlijke begeleiding, snelle terugkoppeling en het creatieve meedenken van Miranda resulteerde in een fijne samenwerking. Ik ben dan ook bijzonder trots op mijn nieuwe blogsite!
Maruska Görgeç-van Der Heijden

Maruska Görgeç-van Der Heijden

Bij de eerste kennismaking was er gelijk een zakelijke klik. Je geeft een goede uitleg wat de mogelijkheden zijn. Ook de tips over de mogelijkheden zijn zeer goed. De afspraken worden correct en snel afgehaald. Over het eindresultaat http://chrisvanoort.nl ben ik zeer tevreden.
Chris van Oort

Chris van Oort

By Bits and Pieces heeft voor onze stichting in oprichting een website gemaakt waarmee wij als startende school zeker uit de voeten konden. Naast het feit dat zij dit op zeer korte termijn kon realiseren, hebben wij nadien ook handvatten gekregen om de website http://www.maashorstschool.nl zelf te onderhouden. Bedankt!
Josien Verhoeven

De Maashorst School

Snel, goed, veel inzicht in wat ik wilde. De website https://bewustinwording.nl is precies zoals ik hem in mijn gedachten had.
Petra Reintjes

Bewust in wording

Miranda van By Bits & Pieces had mij op een geheel eigen wijze benaderd vanwege het gegeven dat mijn website https://kiba-holding.nl/ niet aan de huidige maatstaven voldeed. Hierop heb ik haar uitgenodigd en waren we er snel uit. Binnen no-time was mijn compleet vernieuwde website online en de eerste 2 reacties in de vorm van een bezoek aan mij en een bezoek aan een potentiële klant, heb ik inmiddels mogen verwelkomen. Miranda is laagdrempelig in haar doen en laten en dat sprak mij bijzonder aan. Een echte aanrader.
Bas Artz

Kiba -Holding

PLC is uitermate tevreden over de consciëntieuze, professionele en betrokken wijze hoe By Bits & Pieces de website https://plc-cuijk.nl onderhoud en de content van onze politieke vereniging publiceert op onze website! We kunnen de onderneemster Miranda dan ook van harte aanbevelen!
Henk Siroen

Progressief Leefbaar Cuijk (PLC)

By Bits & Pieces heeft voor zorgorganisatie Deseizoenen Elivagar middels korte communicatielijnen en met voortdurende aanpassingen van de website snel en creatief ingespeeld op actualiteiten binnen de totale organisatie. Werkzaamheden en activiteiten werden d.m.v. treffende en teksten en foto’s fraai in beeld gebracht. Hierbij werd met oog voor detail, zorgvuldig rekening gehouden met de wens van de medewerkers en cliënten. Miranda is professioneel en een goed verstaander en weet als geen ander “vorm” te geven aan de wensen van ons als klant.
Marlies Vries

DeSeizoenen

Bedankt voor het maken van de website, https://tweelingzielenenmeer.nl.
Wij, Henk en Diana zijn er zeer blij mee, en het is precies geworden zoals we het voor ogen hadden. Ook onze bezoekers zijn er tevreden over, gezien de reacties die wij weer krijgen.
Henk en Diana

Team Tweelingzielen en meer